Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αιχμηρή απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it”, την Τετάρτη είδαμε ένα απόσπασμα από το “Survivor” όπου η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνει μαθήματα pole dancing στη Μυριέλλα Κουρεντή, με τους συντελεστές της εκπομπής να αναρωτιόυνται αν το pole dancing είναι ένα άθλημα ή αν είναι ένας προκλητικός χορός.

Τα σχόλια αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με το pole dancing και έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Love it” που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Στη συνέχεια, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία από την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο “Dancing with the stars” και το επεισόδιο που είχε χορέψει pole dancing

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης