Τζώρτζια Κεφαλά: Θρήνος για την τραγουδίστρια – Ο 21χρονος που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα ήταν βαφτιστήρι της

Θλίψη προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του σκιέρ Ερμή Θεοχαρόπουλο, του νεαρού ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών στα Τζουμέρκα.

Η τραγουδίστρια Τζώρτζια είχε βαφτίσει τον 21χρονο Ερμή, όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση-ξέσπασμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγες ώρες μετά την κηδεία. 

Η Τζώρτζια Κεφαλά, μίλησε για το «πνευματικό της παιδί», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που, όπως υποστήριξε, έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του.

Θλίψη και πόνος στα Τζουμέρκα για το θάνατο του 21χρονου Ερμή Θεοχαρόπουλου  | in.gr

«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;» είπε, μεταξύ άλλων, η Τζώρτζια.

Διαβάστε επίσης