Γεωργία Μπίκα – Απαντά για τις τοξικολογικές εξετάσεις: Είμαι απογοητευμένη. Εγώ φοβάμαι, εγώ μίλησα και…

Στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε η 24χρονη Γεωργία, μετά τα αρνητικό αποτελέσματα των τοξικολογικών της εξετάσεων.

«Δεν περιμέναμε τις εξετάσεις γιατί εννοείται ότι ένας βιασμός δεν προκύπτει με χάπια ή με οτιδήποτε άλλο. Στις 12 το πρωί πήγα στο τμήμα. Υπολογίζω ότι το τελευταίο ποτό που μου προσέφεραν ήταν στις 3.30 το βράδυ. Καθώς δίνω την κατάθεσή μου, άλλαξε η βάρδια γύρω στις 2 και καθώς λένε στον επόμενο αστυνόμο, έπρεπε να δοθεί διαταγή για να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Οπότε υπήρξε μία καθυστέρηση από εκεί. Οπότε μου είπαν κατά τη διάρκεια που έδινα κατάθεση, ότι θα μου πάρουν αίμα και ούρα και θα δώσω ιατροδικαστική εξέταση. Στην πρώτη κατάθεσή μου, μου τα είπαν αυτά. Ο ιατροδικαστής είπε ότι μπορούν να φανούν όλα με τα ούρα και ότι δε χρειάζεται να μου πάρουν αίμα. Οπότε έτσι και έγινε.

Από εκείνη τη στιγμή με πήγαν για ιατροδικαστική εξέταση, αλλά δε μου την έκαναν εκείνη τη μέρα, αλλά την επόμενη μέρα. Από το πρωί στις 12 που είχα επικοινωνία με τον αστυνόμο και πήγα μετά στο τμήμα, μου είπαν ότι δε θα γίνει ούτε σήμερα. Τους παρακάλεσα ότι πρέπει να γίνει γιατί δε μπορούσα να μείνω και την επόμενη ημέρα χωρίς να πλυθώ.

Η λήψη ούρων έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας, γύρω στις 9 με 10 το βράδυ. Πήγα εγώ και πήρα τα μπουκαλάκια και μάλιστα τα έψαχνα 40’ γιατί δε μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου εκείνη τη μέρα. Ούτε για να περπατήσω για να βρω φαρμακείο. Δεν ισχύει ότι μου χορήγησαν εκείνοι τα μπουκαλάκια. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δήλωσαν ότι μου έδωσαν ουροσυλλέκτες οι ίδιοι» εξήγησε η Γεωργία.

Σχετικά με τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις από το τριχωτό της κεφαλής της, η Γεωργία ανέφερε: «Σήμερα θα γίνει η εξέταση. Ενημερωθήκαμε πως αυτό το χάπι βιασμού που λένε είναι η πιο συχνή διαδικασία κατά την οποία κάποιος το επιλέγει στο θύμα του ώστε να γίνει βιασμός και φεύγει από τον οργανισμό σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο, πολλή στήριξη. Δεν σας κρύβω ότι απογοητεύομαι όταν κάποιος πρέπει να αποδείξει έναν βιασμό με κάποια εξέταση χαπιού που δε μπορεί να βρεθεί, ή δεν ήταν μέσα στα πλαίσια που θα μπορούσε να αποδειχτεί. Σίγουρα  ένας βιασμός δεν γίνεται μόνο έτσι. Γιατί μετά θα υπάρχουν πολλές κοπέλες που θα φοβούνται. Λένε μετά “γιατί δεν μιλάει;”. Εγώ φοβάμαι, εγώ μίλησα και μίλησα την ίδια στιγμή που συνειδητοποίησα τι έγινε».

Διαβάστε επίσης