Η Μπέλα Χαντίντ: «Με κακοποιούσαν και γυρνούσα σε αυτούς, το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι συμβιβάστηκα»

Αν και έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο, η Μπέλα Χατίντ  παραδέχεται ότι έκανε κι εκείνη ένα λάθος. Συμβιβάστηκε.

Το παγκόσμιου φήμης μοντέλο μίλησε με εξομολογητική διάθεση στη νέα σειρά podcast της Victoria’s Secret και ανοίχτηκε σχετικά με τις άσχημες συμπεριφορές που έχει συναντήσει. Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν κάποιος έφταιγε, που συνεχίστηκαν, ήταν η ίδια, που ξαναγυρνούσε σε αυτούς τους ανθρώπους.

«Πολλές φορές γύρισα πίσω σε ανθρώπους που με είχαν κακοποιήσει σωματικά ή ακόμα και ψυχικά, άνδρες και γυναίκες», είπε αρχικά το μοντέλο.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση, η καλλονή εξήγησε πως οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκε περισσότερο κακό της έκαναν παρά καλό.

«Άρχισα να νιώθω ότι δεν έχω όρια. Ούτε στο σεξουαλικό κομμάτι, ούτε στο σωματικό, αλλά ειδικότερα στο ψυχικό. Όλο αυτό σιγά – σιγά έγινε ακόμα πιο έντονο στον χώρο της εργασίας μου. Ένιωθα σαν να τρέχω πίσω από ανθρώπους που δεν άξιζαν, απλά και μόνο επειδή ήταν στη μέση η δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλύτερο της πρόβλημα όμως, ήταν ότι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα μόνη της, χωρίς καμία συμπαράσταση από πουθενά.

Διαβάστε επίσης