Δανάη Μπάρκα: H συγκινητική ανάρτηση για το ατύχημα της γιαγιάς της – “Ακόμα κλαίω”

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η Δανάη Μπάρκα με πρωταγωνίστρια τη γιαγιά της, την κυρία Τούλα που όπως γνωστοποίησε η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα.

Στο βίντεο, βλέπουμε τη Δανάη Μπάρκα να κάθεται αγκαλιασμένη με τη γιαγιά της και να τραγουδούν μαζί. Η γιαγιά Τούλα είναι πλέον καλά και μάλιστα ανυπομονεί να επιστρέψει στην εκπομπή, έγραψε η παρουσιάστρια.

“Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μωβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά από την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο. “Δανάη μου, πότε θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;” βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά.

Ανέβασα ένα στορι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με “τι έπαθε η γιαγιά μας” ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλαίω. Είναι καλά, πέρασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε “πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;” Ε, όποτε όντως όλα καλά!

Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της. #γιαγιαΤουλα. Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια. Καληνύχτα κούκλοι” έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης