Σχέση: 6 σημάδια που δείχνουν πως σε βλέπει μόνο για σεξ

Μήπως σε βλέπει μόνο για σεξ; Αν πιστεύεις πως είσαι η μόνη που βρήκε τον “τέλειο” άντρα και στη συνέχεια ανακάλυψες πως δεν είναι για κάτι σοβαρό, σου έχω νέα!

Δεν είσαι η μόνη. Σε όλες μας έχει συμβεί να γνωρίσουμε εκείνον τον “μοιραίο”. Δυστυχώς είτε είναι φρεσκοχωρισμένος, είτε θέλει να σας έχει όλες δικές του, δε μπορεί να αρκεστεί μόνο σε σένα.  Και μπορει να μη σου αποκαλύψει πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό, σου το δείχνει με τον τρόπο του.

Κάποιες φορές οι πράξεις μιλούν από μόνες τους.

 

#1 Τι σέξι που είσαι στη φωτογραφία

Αν είναι εξαφανισμένος και σε θυμάται μόνο όταν δημοσιεύσεις κάποιο story στα social media, τότε υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Αν εμφανίζεται μόνο όταν αναρτήσεις κάποια φωτογραφία με ένα σέξι ρούχο, τότε δε χρειάζεται να σου εξηγήσω. Εκείνος δε θέλει να μάθει τα νέα σου ή να σε γνωρίσει καλύτερα ως άνθρωπο. Θέλει ΜΟΝΟ να σου δείξει πως τον ελκυέις ερωτικα. Αν απαντήσεις, έχει καλώς. Αν πάλι όχι, δεν τον πειράζει. Θα πάει αμέσως στην επόμενη.

#2 Που είσαι; 

Προσωπικά, δεν αντέχω τους τύπους που μου στέλνουν αυτά τα μηνύματα. Δεν τον αφορά που είσαι και δεν του αξίζει να βρεθείτε τελευταία στιγμή. Ο άνθρωπος που σε σκέφτεται σοβαρά, θα σε σκεφτεί από μόνος του και όχι την τελευταία στιγμή. Όταν ένας άνθρωπος σε θυμάται πάντα τελευταία στιγμή σημαίνει πως είσαι και η τελευταία του επιλογή ή πως έχει εκείνη την ώρα “ορεξούλες”. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα γίνει το αγόρι σου. Deal with it.

#3 Τι φοράς;

Κάτι για sexting άκουσα ή κατάλαβα λάθος; Δε σημαίνει πως είναι κακό να ανταλλάξεις ερωτικά μηνύματα με κάποιον. Πώς γίνεται όμως να σε θυμάται μόνο για να πάει η συζήτηση. Και όχι, κανείς δε νοιάστηκε για τις πιτζάμες σου ή για το τέλειο συνολάκι που φόρεσες στο τελευταίο event. Πάρτο χαμπάρι! Ο τύπος ούτε για ένα ραντεβού μέχρι το περίπτερο δεν είναι. Αν θες εσύ βόλτα μέχρι το κρεβάτι του, θα δεχθεί αμέσως.

#4 Θες να έρθεις σπίτι μου; Είμαι κουρασμένος

Είναι κουρασμένο το παιδί! Τόσα μηνύματα έστελνε μέχρι να βρει εκείνη που θα έρθει σπίτι του. Μην τον κατηγορείς. Αν αυτός που σε ενδιαφέρει σου στέλνει μηνύματα μόνο για να “αράξετε σπίτι” και δε θέλει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση τότε….Δε θέλει κάτι σοβαρό από σένα. Θέλει να περνάτε καλά και μετά ο καθένας να κάνει τη ζωή του.

#5 Είμαι για καφέ, αν θέλεις πέρνα 

Καταντάει βαρετός και γραφικός. Δε θέλει να κάνει καμία προσπάθεια να γνωριστείτε καλύτερα.  Αν νιώθεις πως σου κάνει χάρη, καλά κάνεις και το νιώθεις. Θέλει να καταβάλλει ελάχιστη προσπάθεια για σένα και να “γλιτώσει” τα περιττά. Ποια είναι τα περιττά; Να βγείτε μια βόλτα, να πάτε ένα σινεμά, να φάτε ένα φαγητό. Θέλει σεξ, σεξ και πάλι σεξ!

#6 Πάμε μία βόλτα με το αμάξι;

Και όλο χάλαγε το αμάξι ξαφνικά, για να σου κάνει παιχνιδάκια πονηρά. Είναι ολοφάνερο! Το αμάξι είναι το ιδανικό μέρος για σεξ και ειδικά όταν είναι και άνετο. Σε εξιτάρει και κυρίως εκείνον. Αν κάθε φορά που βρίσκεστε, σου ζητάει να πάει βόλτα με το αμάξι, τότε δε θέλει να πάτε βόλτα. Σε ένα σημείο θέλει να μείνετε και να “περάσετε καλά”.

Καλά κατάλαβες. Σε βλέπει μόνο για σεξ!

Αν βλέπεις έναν άνθρωπο σοβαρά και εκείνος σου στέλνει τα μηνύματα που σου ανέφερα παραπάνω, τότε μείνε μακριά. Εσύ θα πληγωθείς και μόνο. Για εκείνον θα είσαι απλά μια “παράπλευρη απώλεια”. Αν πάλι δεν το βλέπεις και εσύ για κάτι παραπάνω, τότε girl just have fun! Δεν είναι κακό το να κάνεις μόνο σεξ!

Διαβάστε επίσης