Αυτοκτόνησε η πρώην Μις ΗΠΑ – Πήδηξε από τον 29ο όροφο κτιρίου στη Νέα Υόρκη

Βουτιά θανάτου έκανε η πρώην Μις ΗΠΑ, η οποία πήδηξε  από τν 29ο όροφο κτιρίου στη Νέα Υόρκη. Η δικηγόρος της βασίλισσας της ομορφιάς δημοσίευσε μήνυμα στο Instagram στο οποίο ανέφερε ότι «μακάρι αυτή η μέρα να της φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην νικήτρια της Μις ΗΠΑ και ανταποκρίτρια του Extra, Cheslie Kryst, 30 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή της στο Μανχάταν το πρωί της Κυριακής γύρω στις 7:15 π.μ.
αφού πήδηξε από το 60όροφο κτίριο Orion, όπου είχε ένα διαμέρισμα στον ένατο όροφο

Την τελευταία φορά εθεάθη σε μια βεράντα στον 29ο όροφο του κτιρίου.

Η Kryst κέρδισε το διαγωνισμό Miss USA το 2019 εκπροσωπώντας τη Βόρεια Καρολίνα. Κατάφερε να αποκτήσει την τιάρα, φορώντας μια στολή με αστραφτερά φτερά για τον εθνικό διαγωνισμό παραπέμποντας στο «I Know Why the Caged BIrd Sings» της Μάγιας Αγγέλου. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, περιέγραψε τον εαυτό της ως ένα «περίεργο παιδί» που τώρα ανήκει στην πρώτη γενιά αληθινά δυναμικών γυναικών. Ερωτηθείσα στον τελευταίο γύρο να χρησιμοποιήσει μια λέξη για να συνοψίσει τη γενιά της, η Kryst είπε «καινοτόμο».

Γεννήθηκε στο Τζάκσον του Μίσιγκαν από Πολωνοαμερικανό πατέρα και μαύρη μητέρα, την April Simpkins, νικήτρια της Mrs. Βόρεια Καρολίνα το 2002. Μεγάλωσε στη Σάρλοτ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Πήρε το πτυχίο της στη Νομική από το Πανεπιστήμιο Wake Forest στο Winston-Salem της Βόρειας Καρολίνας, όπου συμμετείχε σε μια σειρά από δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Ένωσης Μαύρων Νομικών Φοιτητών, σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn.

Ήταν πρώην δικηγόρος περίπλοκων αστικών διαφορών και είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα.

Εργαζόταν ως ανταποκρίτρια για την ψυχαγωγική εκπομπή Extra και είχε λάβει δύο υποψηφιότητες Daytime Emmy για τη δουλειά της.

Η Kryst ήταν υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και μίλησε για το πώς φρόντιζε τον εαυτό της σε πολλές πρόσφατες συνεντεύξεις.

Η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα στο διαμέρισμα που έλεγε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της.

«Όχι μόνο όμορφη αλλά ήταν και έξυπνη — ήταν δικηγόρος», είπε αστυνομική πηγή στη New York Post. «Έχει μια ζωή που θα τη ζήλευε κανείς. … Είναι τόσο θλιβερό.’ 

Διαβάστε επίσης