Ξεσπά δημόσια η κόρη της Άντζελας Δημητρίου – 14 χρόνια να με δικάζουνε για ένα λάθος

Ξέσπασε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Δημητρίου – Κιουρτσάκη, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Αφορμή στάθηκαν κάποια βίντεο που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορον το παρελθόν της, όταν είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Κάνω αυτό το βίντεο, γιατί θέλω να τα βγάλω από μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνια είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν. Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά. Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου», είπε η Όλγα Δημητρίου – Κιουρτσάκη.

@olgadimitriou_k

#fy Δεν απολογούμαι απλώς τα βγάζω από μέσα μου!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Olga Dimitriou
Διαβάστε επίσης