Georgina Rodriguez: Η σύντροφος του Cristiano Ronaldo έχει μια ζωή σαν παραμύθι

Η σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, έλαβε ένα μοναδικό δώρο για τα 28α γενέθλιά της από τον αγαπημένο της.

Η infuencer και επιχειρηματίας και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράστηκαν πλάνα με εικόνες και βίντεο με το πρόσωπό της Rodriguez πάνω στον πύργο Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες προέρχονται από την πρόσφατη σειρά της συντρόφου του Ronaldo στο Netflix με τίτλο I Am Georgina, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram.

Πάνω από μία από τις εικόνες είναι γραμμένη η φράση “Χρόνια πολλά Gio“, η οποία εμφανίζεται καθώς εντυπωσιακά πυροτεχνήματα συνοδεύουν την προβολή.

Αυτό το εξωπραγματικό δώρο, που μόνο ένας Ronaldo θα μπορούσε να προσφέρει, είναι ένα μόνο από τα αμέτρητα δώρα με τα οποία έχει προικίσει την αγαπημένη του ο ποδοσφαιριστής. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Georgina, η άσημη ζωή της άλλαξε όταν ο Ronaldo ξεκίνησε να τη διεκδικεί σθεναρά με πολυτελή αυτοκίνητα, ταξίδια και αμέτρητα δώρα.

Η κοπέλα που δήλωσε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της εργαζόταν ως babysitter και ως πωλήτρια έφτασε να διαθέτει τη δική της εταιρεία και να πραγματοποιεί τα πιο τρελά της όνειρα. Με περισσότερους από 28 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, η reality σταρ είναι πλέον μοντέλο, επιχειρηματίας, χορεύτρια και μητέρα τριών παιδιών.

Αν και η προβολή της σειράς δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια η Georgina δεν φαίνεται να πτοείται και ετοιμάζεται για την απογείωση της καριέρας της. Ο Cristiano Ronaldo από την άλλη δηλώνει πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμά του και τη στηρίζει σε κάθε επιχειρηματικό της βήμα.

ΠΗΓΗ: hellomagazine

Διαβάστε επίσης