Ναταλία Γερμανού για Ιωάννα Τούνη: Δεν ειναι Influencer. Είναι μια πολύ επιτυχημένη instagrammer.

Το γύρω του διαδικτύου κάνει απο χθες βράδυ η συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλόπουλο. Μια συνέντευξη που προβλήθηκε και απο την εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”.

Η Ναταλία Γερμανού, τοποθετήθηκε όσον αφορά τον όρο “Influencer” και την ιδιότητα της Ιωάννας Τουνη.

«Εγώ θα πω ότι καλό είναι να απομονώνουμε το γεγονός από την προσωπική μας συμπάθεια σε ένα άτομο. Και θα προτείνω κάτι στους τηλεθεατές της εκπομπής. Λέω μήπως να ορίσουμε μια καινούργια έννοια για τις λέξεις. Να ξεχωρίσουμε τι σημαίνει influencer, instagrammer, youtuber και give-awayer.

Η Ιωάννα για μένα είναι μια πολύ επιτυχημένη instagrammer. Και μπράβο της. Μέσα από τους πολλούς followers που έχει, δίνει δώρα και κάνει give away. Και αυτό δεν το υποτιμώ καθόλου γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο να δίνεις δώρα στον κόσμο. Αυτό η Ιωάννα το κάνει εξαιρετικά, γιατί έχει τη δυνατότητα, τις γνωριμίες και τους πελάτες. Αυτό όμως κατ’ εμέ την κάνει μια πολύ επιτυχημένη instagrammer.

Influencer για μένα είναι μια άλλη έννοια. Είναι ο άνθρωπος που σε εμπνέει και μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για να γίνεις και εσύ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ήθελα να το διερευνήσω. Δεν υποτιμούμε καθόλου αυτό που κάνει η Ιωάννα, αυτό που κάνουν τόσα παιδιά με πολλή δύναμη στο Instagram. Είναι ωραίο να μπορείς να δίνεις στον κόσμο δώρα. Είναι ωραίο. Δεν την πετροβολάμε για αυτό. Απλώς κατ΄ εμέ ο όρος influencer είναι κάτι άλλο. Για μένα. Αυτό δε σημαίνει πως συμφωνείτε μαζί μου» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης