«Αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο» λέει ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Τις συγκλονιστικές πρώτες συναντήσεις που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα περιγράφει ο ψυχίατρός της, που δίνει έμφαση στη δύναμη ψυχής που δείχνει καθημερινά.

Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί μίλησε στην ίδια και στο podcast που κάνει, αποκαλύπτοντας πώς τη γνώρισε.

«Ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο», της είπε, προσθέτοντας: «Κατάφερες μέσα από την επίθεση και το τραύμα που έζησες, το βιτριόλι να μη σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα» είπε ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος.

«Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο. Ένα σκοτεινό δωμάτιο στις 12 το μεσημέρι, όπου δεν έμπαινε ήλιος, αλλά εγώ κοιτούσα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν δακρυσμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος και απελπισμένος. Ένας άνθρωπος κατεστραμμένος στην αριστερή του πλευρά και στο αριστερό πρόσωπο» τόνισε ο ψυχίατρος, που παραδέχθηκε ότι συγκλονίστηκε μαζί της.

«Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης