Ξενοδοχείο άφησε ζευγάρι μέσα στο κρύο επειδή είχε σκύλο

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ξενοδοχείο φέρεται να άφησε τρεις ανθρώπους στο έλεος του χιονιά! Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μεταδόθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αρνήθηκαν να δώσουν δωμάτιο επειδή οι τρεις υποψήφιοι πελάτες είχαν σκύλο.

«Θα πάθετε σοκ με την επόμενη καταγγελία. Ένας ξενοδόχος δεν άφησε ένα ζευγάρι να μείνει στο ξενοδοχείο και το άφησε έξω στο δρόμο και το κρύο επειδή είχαν μαζί το κατοικίδιό τους, το σκυλάκι τους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Η Άρτεμις Κυριακοπούλου είναι εκείνη που έζησε αυτό το απάνθρωπο συμβάν και ανέβασε ένα βίντεο στα social media. Το βίντεο βέβαια έγινε viral με την ίδια να εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα μίλησε και τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα και τόνισε πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο σάιτ του χαρακτηρίζεται ως pet friendly.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μίλησε επίσης στη Super Κατερίνα: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή γιατί με έχουν ξεφτιλίσει παντού. Έχω δεχτεί άπειρα χλευαστικά μηνύματα. Είχα βαθμολογία του ξενοδοχείου 4 και τώρα έχω 2. Καταλαβαίνετε τι ζημιά μου έχει κάνει;

Πώς θα βάλω εγώ στη 1 τη νύχτα ένα σκυλί που γαβγίζει λυσσαλέα σε ένα ξενοδοχείο που κοιμούνται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι; Του πρότεινα ακόμη να του βάλω ένα θερμαντικό σώμα μέσα στο αυτοκίνητο με μια μπαλαντέζα για να ζεσταίνετε ο σκύλος.

Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς τι θα πάθαινε; Λένε ψέματα ότι είχε θερμοκρασία -10, η θερμοκρασία ήταν στους 0 βαθμούς. Είναι ψέματα όλα αυτά. Είναι άνθρωποι ιδιόρρυθμοι, οι οποίοι θέλανε ντε και καλά να κοιμηθούν με το σκυλί τους».
Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε. Κι εξέφρασε άμεσα την οργή της.
 «Έχω γίνει έξαλλη. Το ξενοδοχείο είναι pet friendly; Ο ιδιοκτήτης πολύ pet friendly. Είναι δυνατόν; Είμαστε με τα καλά μας; Ένα τριχωτό γομάρι; Το σκυλάκι το είδατε! Είπε να βάλει θερμαντικό; Να σκάσει ο σκύλος μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτός ο άνθρωπος έχει ιδέα τι εστί ένα ζωάκι; Μηδέν βαθμολογία στο ξενοδοχείο», είπε η Καινούργιου σε έξαλλη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης