Τραϊάνα Ανανία: “Τραϊάνα, είναι η τελευταία φορά…την επόμενη θα καλέσουμε την αστυνομία”

Ξέσπασε η Τραϊάνα Ανανία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή ένα προειδοποίητικο σημείωμα που της άφησε γείτονάς της.

Η ίδια πάντως δημοσίευσε στο Instagram το σημείωμα του γείτονά της και ξέσπασε εναντίον τους.

«Πλέον οι άνθρωποι δε φοβούνται τον θάνατο αλλά φοβούνται τη ζωή….
Επιτίθενται σε ότι θυμίζει χαρά, ζωή και ευτυχία.
Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ δεν τους ενοχλεί γιατί συμβαδίζει με την δική τους και τους είναι οικεία κατάσταση.
Τι θέλω να πω …..

Στη πολυκατοικία μου καθημερινά ακούγονται υστερικές φωνές από μια τυπισα η οποία τσιρίζει στα γατιά της, ακούγονται μπαμ και μπουμ (πετάει αντικείμενα και χτυπάει-χτυπιέται whatever ) μαλώνει στα τηλέφωνα ή live στριγκλίζοντας όλες τις ώρες. Αυτό γίνεται 12 χρόνια στην πολυκατοικία μου κάθε μέρα ασταμάτητα.
Αυτηνής δε της λένε τίποτα οι γείτονες γιατί σου λέει άστην είναι τρελή μη πάω και μπλέξω.
Χθες εγώ έκανα φασαρία επειδή περνούσα καλά και το γλεντούσα. Η φασαρία μου ήταν μουσική και γέλια. Δεν ήταν ούτε βρισίδια ούτε γαμοσταυριδια ούτε κατάρες όπως ακούμε από αυτήν τη γυναίκα κάθε μέρα.
Το τονίζω το κάθε μέρα.
Εμείς χθες τραγουδούσαμε μέχρι αργά το βράδυ επειδή ήταν ΑΡΓΙΑ και γενικότερα το χιόνι μας ξύπνησε την ανάγκη να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι.
Είχα να κάνω κάτι τέτοιο ενα χρόνο τώρα.
Anyways. Βρήκα αυτό κάτω από την πόρτα μου σήμερα και το εκανα pin πάνω στο ψυγείο μου. Το έγραψε ένας γείτονας που κάθετε όλη μέρα σπίτι του και ούτε καν δουλεύει το πρωί να πεις ότι το ξενύχτι του κόστισε …
Εγω το βλέπω σαν μια απόδειξη και ταυτόχρονα πιστοποίηση πως ακόμα είμαι μια γλετζού που του δίνω και καταλαβαίνει #nomatterwhat πως το σπιτι μου είναι μια φωλιά μουσικής και μοιράσματος και δεν έχω υποταχτεί στο ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όπως το 90% των ανθρώπων.
Και ναι …αν είναι να με συλλάβουν για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΗΣΥΧΙΑΣ .. ΧΑΡΑ ΜΟΥ !
🎉🌈💜
Άκου εκεί είναι η τελευταία φορά …. #γλετζού», η Τραϊάνα Ανανία.

Διαβάστε επίσης