Για 36 ώρες χωρίς ρεύμα η οικογένεια Τσιμτσιλή – Σοφού

Την οργή της για τις συνθήκες που βίωσε μαζί με την οικογένειά της εξ αιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα εξέφρασε μέσω Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η “Ελπίδα” άφησε τη γνωστή παρουσιάστρια για 36 ώρες χωρίς ρεύμα. Με τα παιδιά, βέβαια, να αντιμετωπίζουν το σοβαρότερο πρόβλημα μέσα στον χιονιά και τον παγετό.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι. Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα», έγραψε στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε εάν σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Αλλά ως σύζυγος ενός εκ των κορυφαίων δικηγόρων της χώρας, του Θέμη Σοφού, προφανώς και διαθέτει τα απαραίτητα νομικά όπλα για οποιαδήποτε ενέργεια εάν τελικά αποφασίσει το ζευγάρι να αναζητήσει τους υπεύθυνους της ταλαιπωρίας του…

Διαβάστε επίσης