Στο «ΑΧΕΠΑ» με κρίση εγκεφαλικού η Λυκοπούλου

Η άμεση κινητοποίησή της την έσωσε από τα χειρότερα. Η Κρίστυ Λυκοπούλου αντέδρασε γρήγορα όταν αισθάνθηκε μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης και οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση εισαγωγή της γνωστής γυμνάστριας επειδή είχε υποστεί κρίση εγκεφαλικού.

«Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας», έγραψε η Λυκοπούλου, την οποία γνωρίσαμε από τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας».

Η Κρίστυ Λυκοπούλου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Αγάπησε από μικρή το θέατρο και άρχισε να συμμετάσχει σε παραστάσεις όταν ήταν μόλις 5 ετών.

Επίσης της άρεσε ο αθλητισμός. Από τα 12 χρόνια της έκανε στίβο, κυρίως σπριντ 100 μέτρων, αλλά και ανώμαλο δρόμο.

Πέρασε στη σχολή Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα και έπειτα συνέχισε στη δραματική σχολή «Ίασμος». Παράλληλα εργαζόταν ως δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και άρχισε τη συνεργασία της με το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV», ενώ ασχολείται πλέον με τη γυμναστική.

  

Διαβάστε επίσης