Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το cut crease στο μακιγιάζ δίνει βάθος στο βλέμμα

Την τεχνική του cut crease ανέδειξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” επέλεξε basic αποχρώσεις και τόνισε το βλέμμα με τον καλύτερο τρόπο, όπως διαπίστωσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Στα βλέφαρα της Σταματίνας γίνονται αντιληπτές κάποιες χρωματικές διακυμάνσεις μεταξύ μπεζ, καφέ και μαύρου.
Στην τεχνική του cut crease, άλλωστε, καθορίζεται η η πτύχωση των βλεφάρων με την βοήθεια των σκιών. Είναι σαν να κάνει μία γυναίκα contouring στα βλέφαρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με cut crease

Αν, δε, είναι και… δεξιοτέχνης του μακιγιάζ, άνετα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κουταλάκι του γλυκού για να δημιουργήσει το επιθυμητό eye look. Τι χρειάζεται;

Να ακουμπήσει το κουτάλι επάνω στο βλέφαρο, με κλειστά τα μάτια. Με τη βοήθεια ενός επίπεδου πινέλου, σχημαζίσεται μια γραμμή, με την καφέ σκιά σας που θα ακολουθεί το καμπυλωτό σχήμα του κουταλιού. Στη συνέχεια, σβήνεται η σκιά με ένα πιο φαρδύ πινέλο για να μην είναι τόσο έντονο το αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο η γραμμή δε θα είναι τόσο ορατή. Έπειτα, δημιουργείται με το πρώτο πινέλο και το ίδιο χρώμα σκιάς, μια γραμμή πολύ κοντά στις βλεφαρίδες, η οποία θα ενώνεται με την πρώτη γραμμή, καταλήγοντας σε cat eye. Η κάθε γυναίκες μπορεί να την κάνει την όσο πιο έντονη επιθυμεί. Τέλος, γεμίζεται το κενό με μία μπεζ και προστείθεται μάσκαρα.

Με αυτή τη τη τεχνική, τα μάτια αποκτούν βάθος και δείχνουν μεγαλύτερα!

Διαβάστε επίσης