Μαρία Κορινθίου: Η μάχη για την απώλεια κιλών – «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο Τι λες τώρα στο Mega. Η ηθοποιός φανερά ανανεωμένη, μιλησε για την καθημερινότητά της και την απόφασή της να ξεκινήσει διατροφή.

«Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, δεν απάντησε. «Του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν» σημείωσε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε ένα καβγαδάκι το πρωί.  «Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον συμπαθώ σήμερα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. «Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί. Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης