Γυμνή & ολόχρυση Μυριέλλα

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της νεαρής ηθοποιού που βγάζει το… ψωμί της στον Άγιο Δομίνικο

Η Μυριέλλα Κουρεντή, γυμνή και ολόχρυση. Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα που στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», στον Άγιο Δομίνικο, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τη μια το φλερτ της με τον συμπαίκτη της Γιώργο Κατσαούνη και από την άλλη η κόντρα που έχει ξεσπάσει εναντίον της από την ομάδα της.

Ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο που του αρέσει γενικότερα η πρόκληση, αφού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μελαχρινή καλλονή, με τα υπέροχα μάτια,ποζάρει ολόγυμνη στη φύση.

Η ηθοποιός θέλησε να βρεθεί στη φύση, επέλεξε έναν ειδυλλιακό καταρράκτη και έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχουμε δει. Πόζαρε γυμνή, έχοντας στο σώμα της, όμως, χρυσό body painting.

Η ενασχόληση της Μυριέλλας με την κολύμβηση και με τη γυμναστική γενικότερα της έχουν προσφέρει ένα εντυπωσιακό κορμί που κλέβει τις εντυπώσεις. Οι λήψεις εντυπωσιάζουν,καθώς εκτός από σέξι είναι και άκρως καλλιτεχνικές, με την ίδια σχολιάζει: «Να είστε τολμηροί, να είστε διαφορετικοί, να μην είστε πρακτικοί, να είστε οτιδήποτε θα διεκδικήσει την ακεραιότητα του σκοπού και το ευφάνταστο όραμα, εναντίον αυτών που το παίζουν εκ του ασφαλούς, των πλασμάτων του κοινού, των σκλάβων των συνηθισμένων».

Πηγή: Εφημερίδα On Time

Διαβάστε επίσης