Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πλευρό του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Ντροπή σας ξεφτίλες»

Στο στόχαστρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός influencer δέχεται επίθεση με αφορμή το βίντεο το οποίο δημοσίευσε και διέψευσε πως το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλα και like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, στενή φίλη του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ξέσπασε εχθές, μετα και τη δημοσίευση του βίντεο, του γνωστού influencer, ο οποίος θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Το γνωστό μοντέλο με μια σειρά απο stories υποστήριξε πως όλα αυτά που γίνονται κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικα  και εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσες οικογένειες βοηθά.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μια οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει. Όσοι με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση, αν λέω ψέματα και όπου χρειαστεί κάποιος τη βοήθειά μου θα τρέξω να βοηθήσω πέραν της οικογένειάς μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω επειδή η υγεία της γιαγιάς μου επιδεινωνόταν και ήταν έτοιμη να τη διασωληνώσουν. 

Εχθές σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της αν και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας γιατί κυριολεκτικά παλέψαμε με τον θάνατο. Αυτά είναι προβλήματα. Ειλικρινά δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η οικογένεια ενός ανθρώπου που ειλικρινά δεν έχει κάνει τίποτα. Ίσα ίσα… Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Και πως ξεκίνησε όλο αυτό; Κανείς δεν έχει κοιτάξει από που ξεκινάει» λέει σε αρκετά έντονο ύφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνεχίζει,

Ξεκίνησε εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος και κακία για τους influencers και τα παιδιά που κατάφεραν από το μηδέν να πάνε μόνο τους εκεί ψηλά. Ξεκίνησε ολόκληρο αγώνα με hastag πατώντας πάνω στις ψυχές και τα σώματα κακοποιημένων γυναικών και ανθρώπων και όχι για εκείνους αλλά προς δικό του οικονομικό όφελος και για δημοσιότητα. Κάποιοι από εσάς του κάνατε τη χάρη και όχι μόνο εδώ στα social αλλά και δημοσιογράφοι.

Θέλω να ρωτήσω τους δημοσιογράφους, τσεκάρατε το background ποιον προμοτάρετε; Μπήκατε στο προφιλ του να δείτε τι υπάρχει; Δε καταλαβαίνετε ότι μέσα από αυτή τη σελίδα, πατώντας πάνω σε κακοποιημένους ανθρώπους δρα για δικό του οικονομικό όφελος και δημοσιότητα; Όλες οι μη κερδοσκοπικές σελίδες που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν στο bio του προφιλ τους κανένα μαγαζί και κανένα προσωπικό προφίλ που μέσα από αυτό προμοτάρουν εταιρείες, πάρτι κτλ»

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη όμως δεν σταματά εκεί. Λίγο μετά αναφέρει: «Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ένα παιδί που το γνώρισα από τα πρώτα του βήματα. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα, δούλευε στο μεροκάματο όπως οι περισσότεροι έτσι ξεκινήσαμε. Όταν απέκτησε λεφτά, δεν τα κράτησε για την πάρτη του μόνο, και δε μιλάω για τα giveaways. Αυτό το παιδί σήμερα συντηρεί σπίτια που κανείς δε γνωρίζει. Φροντίζει παιδάκια που δεν έχουν τα βασικά. Δε μπορώ, αλήθεια. Τα ξέρω τόσο καιρό. Έχουμε κάνει τόσα πολλά με τον Αλέξανδρο, πράγματα που δεν ξέρετε και που δε τα κάνουμε για να τα ακούσει ο κόσμος αλλά τώρα έφτασα μέχρι εδώ.

Δε μπορείτε και απαγορεύεται να κατηγορείται ένα τέτοιο παιδί που κάνει τέτοιο καλό στην ανθρωπότητα. Τον Αύγουστο που καιγόταν η Ελλάδα μας – τα ξεχάσατε αυτά – ο Αλέξανδρος, ο Χταπόδιας και άλλοι πολλοί influencers ήταν εκεί, στην πρώτη γραμμή και δεν εννοώ μέσω του κινητού μόνο. Ήταν εκεί, μέσα στη φωτιά. Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες πυροσβεστών και καλώ όποιους μας είδε τότε να βγει και να μιλήσει. Οι βιαστές, θέλουν τη χειρότερη ποινή και τη χειρότερη αντιμετώπιση». 

Σε άλλο σημείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρει: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Γιατί προσπαθείτε να δημιουργήσετε μπάχαλο; Στο τέλος οι πραγματικοί ένοχοι και το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι να έχετε καταστρέψει τη ζωή ενός πραγματικά καλού ανθρώπου, με πράξεις καλού ανθρώπου. Και μη μου πεις ότι τότε έκανε χιούμορ με αυτό και το ένα και το άλλο γιατί τότε θα πρέπει να ψάξουμε όλα τα σενάρια. Συγγνώμη για την τόση ένταση αλλά ποτέ δε θα έπαιρνα θέση να καλύψω κανέναν που να έχει κάνει κάτι τόσο κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να τους σταυρώσω τους βιαστές.

Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο καθένας ότι έχει κάνει θα το βρει μπροστά του. Στα 31μου αυτό μου έχει διδάξει η ζωή. #cancel_cyber_bullying και δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Τα επόμενα stories της Δήμητρας Αλεξανδράκη είναι μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η γιαγιά της, όπου σχεδόν κλαίγοντας στρέφεται κατα όσον νευχήθηηκαν να πεθάνει το παιδί του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φύρρου:

«Και να πω ότι δεν έχω να κάνω τίποτα στη ζωή μου και ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Γιατί, τι είναι ο Κοψιάλης για να τον υποστηρίξω; Ξέρω όμως την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γι΄αυτό που του κάνατε αυτοί που του το κάνατε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει, εδώ είναι. Ξεφτίλες, ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή. Και κάτι τελευταίο γιατί με τρώει μέρες, όλοι οι influencers κάνατε μοκο. Όταν όμως σας έκανε μάγκες κάνατε repost. Ντροπή».

Διαβάστε επίσης