Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού: Το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δεν Γίνεται” φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος . 

Οι δυο τους μίλησαν για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς ο  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε η Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία.

«Έχει μια ωραία ιστορία αυτή η όλη διαδικασία. Πως έφτασα εγώ στην Γεωργία. Δεν το ξέρει κανένας. Όταν έπεσε το Γιάκοβλεφ το αεροπλάνο, αν θυμάσαι είχα πάει πάνω στην κορυφή και είδα την τουρμπίνα και είχα ειδοποιήσει ότι φαίνεται η τουρμπίνα, μέσα στο σκοτάδι μου λέει ένας τύπος “φίλε, ξέρω ποιος είσαι. Πας πάνω. Είναι ο αδελφός μου πάνω”. Του λέω “Τι θέλεις από μένα;” και μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον ενημερώνω. Αυτός ο άνθρωπος με αγκάλιασε, με φίλαγε, με εμπιστεύτηκε. Έτυχε να είναι ένας καλός φίλος έως και συγγενής της Γεωργίας. Μίλησε με την Γεωργία, η Γεωργία άνοιξε το Facebook, ανταλλάξαμε στο messenger δύο μηνύματα, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα. Δεν ήξερα τι θα βρω όμως γιατί αν δε δεις την κατάσταση από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε να πεις το δίκιο είναι από εδώ, είναι από εκεί. Έπρεπε να έρθεις σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο αυτό και βρήκα ένα “αρνί” και συγκλονίστηκα. Βρήκα ένα παιδάκι 24 ετών, που είναι “αρνί”, άβγαλτο , απονήρευτο, μόνο του, εγκαταλελειμμένο. Ο πατέρας σε τροχαίο, η μάνα πέθανε από καρδιά, ο φίλος της πέθανε από καρκίνο και έχει έναν ετεροθαλή αδελφό και μια ετεροθαλή αδελφή που διεκδικεί το σπίτι μου μένει. Αυτό το παιδί είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα. Μου λέει ότι τους γνώριζε. Μα και η χειρότερη να ήταν, να μην ήταν αυτό το “αρνί” και πάει σε ένα πάρτι, έχεις το δικαίωμα να τη βιάσεις», είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε επίσης