Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Γιατί “εξαφανίστηκαν” απο τα social media για έναν ολόκληρο μήνα

H Κάτια Ζυγούλη καθώς και ο Σάκης Ρουβάς το τελευταίο διάστημα φαίνεται να απέχουν από τα social media. Ένα ζευγάρι που μας είχε συνηθίσει να είναι ιδίαίτερα ενεργό παλαιότερα και να μοιραζονται πολλες στιγμές απο την καθηημερινότητα τους με τους ακολούθους τους.

H Κάτια Ζυγούλη επέστρεψε με μια…αινιγματική ανάρτηση όπου θέλησε να στείλει τις ευχές της για τη νέα χρονιά και να μοιραστε κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με την αποχή της από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού. Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!», γράφει.

 Απο την άλλη, η τελευταία της ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, ήταν στις 28Δεκεμβρίου.  Ο ίδιος επέστρεψε στο Instagram με μια οικογενειακή φωτογραφία. 

Διαβάστε επίσης