Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνεχίζεται η κόντρα με την αδερφή της Τζέιμι Λιν – Θα κινηθεί νομικά εναντίον της

Η μικρότερη αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, μιλώντας στο Good Morning America, σε συνέντευξη που αφορούσε την προώθηση της επερχόμενης αυτοβιογραφίας της, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι κάποτε η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο κρατώντας μαχαίρι.

Περιέγραψε ακόμα την συμπεριφορά της ποπ τραγουδίστριας ως ασταθή, παρανοϊκή και με διακυμάνσεις.

Σύμφωνα με την επιστολή, που έστειλε η ποπ σταρ στην αδελφή της, γραμμένη από τον δικηγόρο της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς «πρέπει να πάψει να κάνει κατάχρηση του ονόματος της αδερφής της και να σταματήσει κάθε υποτιμητική αναφορά στην ίδια για την καμπάνια προώθησης του βιβλίου της».

Σε περίπτωση, που δεν σταματήσει τις συκοφαντίες, ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προειδοποιεί πως η ποπ σταρ «θα αναγκαστεί να εξετάσει και να πάρει κάθε απαραίτητο νομικό μέτρο».

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Twitter, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, απάντησε στους ισχυρισμούς της αδελφής της για την ψυχική της κατάσταση και συμπεριφορά.

 Στη μακροσκελή της απάντηση η Μπρίτνεϊ δηλώνει ότι την περίοδο στην οποία αναφέρεται πριν από 15 χρόνια όπου περνούσε δύσκολα με την ψυχική της υγεία, σπανίως περνούσαν χρόνο μαζί. «Οπότε γιατί αναφέρεται σε αυτό εκτός αν θέλει να πουλήσει βιβλία εκμεταλλευόμενη το όνομά μου», σημειώνει μεταξύ άλλων η Μπρίτνει.

«Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ’ αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!», έγραψε .

ΠΗΓΗ: Guardian, The Washington Post

Διαβάστε επίσης