Κατερίνα Καινούργιου: «Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές»

Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί στα social media με αφορμή τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει αναστατώσει ολόκληρη την ελληνική showbiz, καθώς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας ονόματα που φέρονται ότι εμπλέκονται με την υπόθεση και είναι γνωστά στον χώρο.

Η παρουσιάστρια του Alpha με αναρτήσεις της στο Twitter πήρε το μέρος του θύματος, ενώ παράλληλα ξέσπασε κατά αυτών που συγκαλύπτουν τους θύτες.

«Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου.

Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης