Κατερίνα Δαλάκα: Στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση βιασμού

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει το τελέυταίο 24ωρο για την υποθεση ομαδικού βιασμου 24χρονης, στη Θασσαλονίκη, όπου ακούστηκε να εμπλέκετε το όνομα του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου, η Κατερίνα Δαλάκα παίρνει θέση.

Ο επιχειρηματίας σύντροφος της, το απόγευμα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου διέψευσε την εμπλοκή του στην υπόθεση και γνωστοποίησε πως έχει κινηθεί νομικά κατά αυτών που χρησιμοποιούν το όνομα του αυθαίρετα και συκοφαντικά.

Η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, εξέφρασε τη στήριξή της προς εκείνον κάνοντας repost την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου και σχολιάζοντας:

«Το  μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα, όπως τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο, να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει έναν καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος, θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια ημέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσουν ή σας καταδικάσουν»

Διαβάστε επίσης