Ελένη Φουρέιρα: Λιώνει απο έρωτα για τον Μποτία και δεν το κρύβει

Η Ελένη Φουρέιρα φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή οποία όπως φαίνεται είναι καλύτερα απο ποτέ., στην αγκαλιά του αγαπημένου της ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Αρχικά η τραγουδίστρια, απάντησε σχετικά με τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει: Δεν έχουμε χωρίσει σε καμία περίπτωση. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πολύ ερωτευμένη.”

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο δημοσίευμα που την ενόχλησε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…»

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε πόσο ερωτευμένη είναι με τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια. 

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Μας ξεναγούν στο καλαίσθητο σπίτι τους

 

Ελένη Φουρέιρα | Αλμπέρτο Μποτία | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

Η Φουρέιρα είπε το «ναι» στον Μποτία και παντρεύονται (pics) - Super Sport  FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα
Διαβάστε επίσης