Survivor – Αθηνά Ευμορφιάδη: Τί αποκάλυψε ο σύζυγος της Γιάννης Μαυροκορδάτος

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μία από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor. H κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο και μίλησε για τηην αγαπημένη του και το survivor.

«Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί με τον άλλον λογικό να μαλώσει, εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια και τις μανάδες μας. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες Την ενοχλεί που δεν φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες” υποστήριξε.

Για τον χαρακτήρα της, υποστήριξε: “Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δεν μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει. Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, στους μαθητές της, στην κόρη της, στους γονείς της. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι. Πάνω από όλα αυτό”, είπε .

Διαβάστε επίσης