Μαθήματα ζωής σε Instagramlive από Ζ. Δούκα, Μ. Πολύζου και Αγ. Μαριακάκη

Τις αξίες που αλλάζουν εμάς και τον κόσμο θα αναδείξουν το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου τρεις υπέροχες γυναίκες, απόλυτα επιτυχημένες στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Η εξαιρετική ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και η ψυχολόγος, κοινωνική ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια Αγνή Μαριακάκη θα ενωθούν κάτω από την ομπρέλα του εκδοτικού οίκου keybooks.gr και θα ενώσουν όλους εμάς σε ένα πρωτοποριακό Instagramlive.

Μέσα από τις επιτυχίες στον επαγγελματικό χώρο τους, θα στείλουν ένα μήνυμα πίστης στα όνειρά μας και θα μας δείξουν τους δρόμους προς την επίτευξη των στόχων μας.

Ζέτα Δούκα: Οι Θρυλικές Παραστάσεις Που Είχε Συμμετάσχει | Star.gr


Αλλά και μέσα από τα βιώματά τους, θα προσπαθήσουν να οπλίσουν με θάρρος και αποφασιστικότητα τις 1000άδες γυναίκες που έχουν ζήσει στη διάρκεια της διαδρομής τους την κακοποίηση ή αντιμετώπισαν άλλου είδους προβλήματα.

Μαθήματα ζωής, λοιπόν, από τρεις γυναίκες που νίκησαν τον φόβο και έδωσαν τη μάχη για να αλλάξουν οι ίδιες, με την ελπίδα ότι θα γίνουν παραδείγματα προς μίμηση για να αλλάξει σταδιακά και ο κόσμος…

Συντονιζόμαστε, λοιπόν, στις 10 το βράδυ της Πέμπτης!

Αγνή-Αλίκη Μαριακάκη: Τα στερεότυπα μας εγκλωβίζουν όχι το σπίτι – Οι  δυσκολίες απελευθερώνουν τις πραγματικές μας δυνάμεις | mononews
Διαβάστε επίσης