Καταγγελία γνωστού μοντέλου: Εταιρια έφτιαξε κούκλα του σεξ που μου μοιάζει, εν αγνοία μου

Yael.

Το μοντέλο Yael Cohen Aris είναι μια Ισραηλινή πανέμορφη κοπέλα, 25 ετών, ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες ακολούθους. Εντελώς τυχαία μια μέρα καθώς βρισκόταν μπροστά από τον υπολογιστή της είδε μια διαφήμιση με κούκλες του σεξ.

Πριν προλάβει να κλείσει το παραθυράκι το μάτι της έπεσε σε μια κούκλα του σεξ που ήταν σε πρώτο πλάνο, η οποία της έμοιαζε. Για την ακρίβεια ήταν φτυστή η Yael. Τόσο στο πρόσωπο, στα μαλλιά και στις αναλογίες του σώματος.

Η κοπέλα τα έχασε. Κοίταζε και ξανακοίταζε τον… εαυτό της να έχει γίνει κούκλα του σεξ, ενώ κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν πρόσεξε ότι την κούκλα την έχουν ονομάσει… Yael.

Αμέσως απευθύνθηκε σε δικηγόρους οι οποίοι ερευνώντας το θέμα διαπίστωσαν ότι η εταιρία που κατασκεύασε την συγκεκριμένη κούκλα του σεξ είναι από την Κίνα, ονομάζεται «Doll Studio» και στις διαφημίσεις της υπόσχεται ονειρεμένες στιγμές με τα προϊόντα της.


Για την περιπέτεια της μίλησε και σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ισραήλ. Η Yael σοκαρισμένη είπε πως νιώθει σαν να έκλεψαν την ταυτότητα της εν αγνοία της και ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο ότι σου μοιάζει. Το κραυγαλέο είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο από τον λογαριασμό σου στο Instagram για να προωθήσουν την κούκλα. Έχει και το όνομά σου».

Θα κινηθεί νομικά

Και η κοπέλα συνέχισε: «Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον της εταιρείας ή της βιομηχανιών με τις κούκλες του σεξ. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μου είπαν τίποτα. Δεν έχω συναινέσει για να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά μου. Είναι διπλό το λάθος διότι, η ομοιότητα συνδέεται και με την ταυτότητά μου. Δεν είναι απλώς μια κούκλα που μου μοιάζει. Είμαι εγώ»


Και συνέχισε αναφερόμενη στις νομικές ενέργειες που έχει κάνει: «Θα πρέπει να βγει από τα ράφια. Το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή μου, χρησιμοποιείται για εμπορική χρήση, πρόκειται για μια σεξουαλική κούκλα και όλο αυτό είναι τρελό. Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι με βρίσκουν ελκυστική και από αυτή την άποψη μπορώ να το δω κολακευτικά»

Διαβάστε επίσης