Σινέντ Ο’ Κόνορ: Νεκρός ο 17χρονος γιος της δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή του

Τον θάνατο του 17χρονου γιου της ανακοίνωσε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ.

Ο 17χρονος, όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή της, εντοπίστηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είπε στους φανς της ότι «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, 55 ετών, αναφέρθηκε στον «υπέροχο» γιο της Σέιν, τον οποίο απέκτησε με τον τραγουδιστή Ντόναλ Λάνι, επιβεβαιώνοντας τις ειδήσεις.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη».

Εξαφανίστηκε την Πέμπτη στο Δουβλίνο

Ο Σέιν λείπει από την Πέμπτη και τελευταία φορά εθεάθη στο Tallaght, στο Δουβλίνο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η αστυνομική έρευνα σταμάτησε το Σάββατο.

Η Σινέντ, που άλλαξε το όνομά της σε Shuhanda Sadaqat, ανάρτησε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, που αφιέρωσε στον Σέιν.

«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» είπε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Sinead_OConnor_son

Όταν εξαφανίστηκε, η Σινέντ έγραψε μέσω twitter μήνυμα για τον γιο της.

«Σέιν, η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε, καλώντας τον να μην κάνει κακό στον εαυτό του και του ζήτησε να εμφανιστεί για να τον πάνε στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια τα έβαλε με το νοσοκομείο, απειλώντας με μηνύσεις, αν συμβεί κάτι στο παιδί της, καθώς βρισκόταν υπό παρακολούθηση για αυτοκτονία.

Διαβάστε επίσης