Το ξέσπασμα της Νικολέττα Ράλλη κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα: «Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα Θα του έλεγα “σάλτα”, έπρεπε να τον κόψουν»

Η Νικολέττα Ράλλη ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα, μετά τη σημερινή λεκτική επίθεση που έκανε σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

«Αν είχα μία άποψη, μήπως ρε παιδί μου ήταν η κακιά στιγμή, το ότι βλέπω τον κύριο Τζούμα και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον παίζουμε στην εκπομπή, αλλά είπα να κάνουμε λίγο ενημέρωση και σήμερα. Να λέει την κοπέλα στην εκπομπή “ανόητη”; Κατ’ αρχάς θεωρώ πως αμέσως οι δύο άντρες της παρέας – και όχι λόγω φύλου – να τον κόψουν!

Θα βγει κάποιος στην εκπομπή και θα σε πει ανόητη και δε θα του πω “σάλτα”; Σοβαρά μιλάς; Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να το ξαναδώ αυτό το πράγμα γιατί έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Όχι για να κάνουμε αναπαραγωγή και να δείξουμε ότι βρίζει τη γυναίκα, και να δω και την αντίδραση των συνεργατών. Λυπάμαι πάρα πολύ! Έτσι και γινόταν αυτό σε μένα, δε ξέρω τι θα γινόταν. Δεν υπάρχει το “δεν σας επιτρέπω”, υπάρχει το “κόψτε τον”.

Κόβουν άλλους κι άλλους επειδή μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα τους ή επειδή μπορεί να τους έχουν φάει κάνα γκόμενο και δεν κόβουν τον άνθρωπο αυτόν που λέει τη συνεργάτιδα ανόητη; Είναι δυνατόν; Τσαντίζομαι γιατί δε θυμάμαι πρωινό που να μην ακούω τον κύριο Τζούμα και να μην τον θαυμάζω στο ραδιόφωνο», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης