Eye Patches: Το προιόν που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους

Το τελευταίο διάστημα , βλέπουμε πολλές επώνυμες Ελληνίδες να “φορούν”τα Eye Patches, αυτα τα μισοφέγγαρα μπαλώματατα άτω απο τα μάτια.  Είναι έενα προιόν που υπόσχεται μια γρήγορη λύση στους μαύρους και πρησμένους κύκλους σας.

Λοιπόν, πώς λειτουργούν πραγματικά οι μάσκες ματιών;

Οι μάσκες σε σχήμα μισού φεγγαριού είναι εμπλουτισμένες με ισχυρούς ορούς και ενεργά συστατικά που βοηθούν στην παροχή στοχευμένης περιποίησης στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια.

Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο με τις μάσκες προσώπου, πιστεύεται ότι το δέρμα σας μπορεί να «πιεί» περισσότερα από τα συστατικά, ενώ η μάσκα κλειδώνει τα πάντα στη θέση τους, χωρίς να αφήνει κανένα από τα καλά πράγματα να διαφύγει.

Μπορείτε να αφήσετε τα Eye Patches όλη τη νύχτα;

Ανάλογα με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, ορισμένες μάσκες ματιών είναι σχεδιασμένες να φοριούνται για 10-20 λεπτά, ενώ άλλες μπορούν να μείνουν για μια νύχτα. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι τόσο ευαίσθητη, συνιστάται πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες του συγκεκριμένου εμπλάστρου κάτω από τα μάτια σας – και να μην το αφήνετε στη θέση του για περισσότερο από το συνιστώμενο.

Διαβάστε επίσης