Ζώδια Σήμερα 5/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι διελεύσεις σε βοηθούν να αφήσεις την ένταση με ευχάριστους τρόπους σήμερα. Κάποιος μπορεί να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για σένα και θα μπορούσες να εμπιστευτείς ένα θέμα που σε απασχολεί τις τελευταίες βδομάδες. Είναι μια καλή στιγμή για χαλάρωση ή αναζωογονητική αναψυχή αν μπορείς να το διαχειριστείς. Εάν χρειάζεται να συγχωρέσεις κάποιον ή να σε συγχωρήσουν η σημερινή μέρα είναι ιδανική. Αναγνώρισε τα όσα λαμβάνεις από τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, συγχώρεσε χωρίς να αδικείς τον εαυτό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗhttps://ebb96c53fd48ba709f260210095ee7b5.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να έχουν μια καταπραϋντική επίδραση επάνω σου, βοηθώντας σε να αποσυμπιεστείς από τις πρόσφατες ανησυχίες. Η θετική, ήρεμη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους σε βοηθά να έχεις ευχάριστες αλληλεπιδράσεις. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η μέρα για την αγάπη, τη φιλία και τη συντροφικότητα. Εάν είσαι μόνη μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα.

Δίδυμοι
Καθώς βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά σήμερα μπορείς να επωφεληθείς. Θα μπορούσες να  ανακαλύψεις νέα επίπεδα σε μια σχέση ή ένα άτομο και σε ελκύει το βάθος του χαρακτήρα του. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι σε αρμονία με τον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρχει μια μαγική, συγχωρητική ποιότητα στα συναισθήματα και τις σχέσεις σου. Ίσως νιώσεις πως στα επαγγελματικά σε εκτιμούν ιδιαίτερα, κάτι που σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Καρκίνος
Μπορεί να βιώσεις μια αυξημένη πίστη στη γενική σου κατεύθυνση σήμερα, ακόμα κι αν δεν είναι ξεκάθαρα καθορισμένη και αυτό είναι παρήγορο. Βλέποντας τα πράγματα διαφορετικά μπορεί να βιώσεις μια αίσθηση ανάπτυξης ή ωρίμανσης σε μια σχέση. Ένα ειδικό θέμα ή συζήτηση στα εργασιακά είναι διαφωτιστική. Απολαμβάνεις μια στιγμή που διευρύνει το μυαλό και θα επωφεληθείς από σταθερές διελεύσεις που ευνοούν την εκπαίδευση, τη μάθηση ή την καθοδήγηση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ανακτά τις σταθερές της. Εάν είσαι μόνη στο χέρι σου είναι να κατευθύνεις τα πράγματα.

Λέων
Η μέρα είναι δυνατή για να δεις τη λεπτότερη πλευρά μιας κατάστασης και είναι επίσης μια μέρα για δημιουργική έκφραση. Μπορεί να έχεις μια ανοιχτή, γενναιόδωρη διάθεση κι αυτό να βελτιώσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ένα ωραίο συναίσθημα βοηθά θετικά και αισθάνεσαι συγκινημένη που συνεισφέρεις κάτι θετικό και υποστηρίζεις τους άλλους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και αφιέρωσε χρόνο στην αναγνώριση των αναγκών σου.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν την επικοινωνία της στοργής ή της συμπόνιας σου. Θα μπορούσες να καταλήξεις ή να επανεξετάσεις μια συμφωνία ή ακόμα και να καταλήξεις σχετικά με προβλήματα του παρελθόντος σε μια στενή σχέση. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να απελευθερώσεις μια ένταση ή να φέρεις λίγο ρομαντισμό ή φαντασία στη ζωή σου. Η  Σελήνη σχηματίζει τη μηνιαία ευθυγράμμιση της με τον Δία κι αυτό να χρησιμεύσει για να διευρύνεις τα συναισθήματα σου για τους άλλους με θετικούς τρόπους.

Ζυγός
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει μια αρμονική όψη στον Ποσειδώνα, ενισχύοντας την επιθυμία σου για ισορροπία και ομορφιά. Συγκεκριμένα εστιάζεις στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου στο σπίτι ή των σχέσεων σου με την οικογένεια. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και κοιτάζοντας πίσω με συναισθηματισμό μπορεί να συγχωρείς. Η διαίσθηση σου είναι σε πλήρη ισχύ για θέματα δουλειάς και χρήματος. Σε ικανοποιεί να νιώθεις απαραίτητη για κάποιον κι αυτό μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα ικανοποίησης αλλά και απογοήτευσης.  

Σκορπιός
Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν το να βλέπεις και να εκτιμάς την ομορφιά στη ζωή σου και στις σχέσεις σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεωθείς συναισθηματικά. Εκφράζεσαι με ζεστασιά και λίγο μυστήριο και ίσως μάθεις κάτι για ένα θέμα από το παρελθόν που σε βοηθά να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους. Ειδικά αργότερα σήμερα  οι δραστηριότητες που προκαλούν τα συναισθήματα σου σε ικανοποιούν  ιδιαίτερα.

Τοξότης
Οι διελεύσεις υποστηρίζουν την εκτίμηση σου για αυτό που έχεις σήμερα και μπορούν να σε βοηθήσουν να τονώσεις τη διαίσθηση σου για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Έχεις μια πιο ρομαντική ή ιδεαλιστική προοπτική και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να δεις το παρελθόν με ένα νέο πρίσμα. Αναγνωρίζεις διαφορετικά επίπεδα και διαστάσεις των αναγκών σου για ασφάλεια και άνεση που συνήθως παραβλέπεις. Επίλεξε ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες για να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερος
Η ανάδρομη Αφροδίτη διέρχεται στο ζώδιο σου και με την αρμονική όψη της προς τον Ποσειδώνα σήμερα, οι άλλοι σε βρίσκουν λίγο μυστηριώδη και αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει τις πιο ευγενικές και συμπονετικές σου ιδιότητες. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για διδασκαλία και μάθηση και οι ιδέες σου προσελκύουν τους άλλους. Η  συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου επιδιώξεις.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις ή να αφήσεις πίσω σου τις εντάσεις και τις απογοητεύσεις, κάτι που θα δράσει θεραπευτικά επάνω σου. Έχεις την τάση να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς τη θετική, όμορφη και μαγική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Συγκεκριμένα βλέπεις ορισμένα θέματα του παρελθόντος με πιο ουσιαστικό τρόπο. Αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται έτσι ώστε να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν ιδιαίτερα τη συγχώρεση και την κατανόηση. Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις κάποια προοπτική σε μια φιλία ή ένα προσωπικό θέμα. Δεν είσαι επικριτική και είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό σου. Άφησε την αρνητικότητα ή την ένταση πίσω σου και μην τις αφήσεις να χαλάσουν τη μέρα σου. Η Σελήνη αργότερα σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και συναντά τον Δία και δίνει εξαιρετικό ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή. 

Διαβάστε επίσης