Δανάη Μπάρκα: Το συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που ξεσπάει σε κλάματα

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της στο instagram με πρωταγωνίστρια την γιαγιά της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια του ΜEGA, βλέπουμε την γιαγιά της να παραπονιέται που δεν τη βλέπει τόσο συχνά ενώ στο τέλος βάζει τα κλάματα από τη συγκίνηση που είναι με την εγγονή της.

“«Σε είδα, γι αυτό κλαίω». Έτσι τελειώνει το βίντεο.

Έχετε σκεφτεί τι θ απογίνουμε όταν μεγαλώσουμε και χάσουμε όλους τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, που μας έμαθαν να περπατάμε, να μιλάμε, που μας τάισαν, που μας ψώνιζαν δώρα ενώ δεν είχαν χρήματα για σπατάλη αλλά είμαστε τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους και έβρισκαν τρόπο να χαμογελάμε…τι θα κάναμε και τι θα κάνουμε χωρίς εκείνους;;

Η γιαγιά μου! Η γιαγιά μου μεγάλωσε 4 παιδιά,10 εγγόνια και τώρα έχει 9 δισέγγονα.. το μόνο που λέει είναι «να Α Γ Α Π Α Τ Ε. Στις φτώχειες, στις δυσκολίες, στις μέρες που έκανε 3 δουλειές για να ζήσει την οικογένεια της κ ο άντρας της ήταν Αφρική για μεροκάματο, λέει πως δεν την ένοιαζε τίποτα γιατί γυρνούσε κ είχε τα παιδιά της και τους γονείς της αγκαλιά. Η γιαγιά μου αν δεν την πάρω ένα πρωί τηλέφωνο ουρλιάζει και μου θυμώνει. ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. (Κι ας είναι dram queen), έγραψε η Δανάη στην ανάρτηση που συνόδευε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης