Ανχελίτα – Απαντά πρώτη φορά για το «ροζ βίντεο» του Big Brother: Ζω έναν εφιάλτη – Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και ποινικά κολάσιμο

Δύο εβδομάδες μετά τον τελικό του Big Brother, η Ανχελίτα αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και την δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με τον Παναγιώτη Πέτσα.

Η ίδια, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram της, αποκάλυψε πως ζει έναν εφιάλτη, καθώς δέχεται ακραία μηνύματα μίσους στα social media.

«Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος», είπε αρχικά η Ανχελίτα.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές. Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμε είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα  με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο».

Διαβάστε επίσης