Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Η τραγουδίστρια, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it και αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο Survivor.

«H αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να φύγω καθόλου. Δεν περίμενε και κανένας από τους συμπαίκτες μου επίσης. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα πως θα φύγει ο Σπύρος. Είχε μια υπερβολική σιγουριά ότι δε θα φύγει. Δε νομίζω πως ήταν στρατηγική.  Γενικά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ τις πρώτες μέρες γιατί αντιμετώπισα τη γυναικεία μου φύση. Η υγρασία ήταν ανυπόφορη. Το να κοιμάσαι στο ξύλο πολύ δύσκολο. Τα κόκκαλά μου πονούσαν πάρα πολύ. Μετά την τρίτη μέρα άρχισα να συνέρχομαι λίγο, που κατάφερα να κοιμηθώ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το θέμα της ξεκούρασης και του ύπνου. Τις πρώτες δυο μέρες ένιωθα πολύ άσχημα το σώμα μου, είχα αστάθειες. Όταν ξεκουράστηκα και μπήκα στον στίβο μάχης νίκησα. Ο Βαλάντης τις πρώτες μέρες είχε εκδηλώσει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει και ότι πιθανόν να μην αντέξει. Οπότε όλοι τον ψήφισαν για αυτό. Δεν είχε δημιουργηθεί τίποτα άλλο. Αυτά που είδατε εσείς έγιναν μετά με τη Μυριέλλα και τον Απόστολο. Ο Βαλάντης είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, εκρηκτικός, αλλά και πολύ καλόψυχος άνθρωπος. Όταν κάνει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και σίγουρα ευνοούνται οι εκρήξεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αποχώρησα ήταν να φάω. Μπήκα με τα πιο λίγα κιλά από όλους στο παιχνίδι και μέσα σε μια βδομάδα έχασα και άλλα. Μέσα στο αυτοκίνητο ζήταγα μπανάνες» είπε, η Ελισάβετ Σπανού.

Διαβάστε επίσης