Η Μαρίνα Πατούλη αδειάζει τον πρωην σύζυγο της Γιώργο Πατούλη: “Είναι προκλητικό αυτό. Κλείσε λίγο την κάμερα.”

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό”, όπου ουσιαστικά “άδειασε” τον περιφερειάρχη Αττικής και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τούς ισχυρισμούς του ότι τον συμβουλεύεται για κάθε της κίνηση.

“Ο κύριος Πατούλης, καλεσμένος στην εκπομπή μας, ανέφερε ότι τον συμβουλεύεστε για κάθε σας κίνηση”, ανέφερε ο ρεπόρτερ στη Μαρίνα Πατούλη.

Εκείνη έμεινε άφωνη και στη συνέχεια απάντησε: “Αλήθεια; Μάλιστα. Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα”. Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα”.

Διαβάστε επίσης