Κατερίνα Τσάβαλου: Η αποχή απο τα social media και τα αναληθή ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη της

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια στα social media αλλά και τις ψευδείς ειδήσεις που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη.

«Στη δουλειά νομίζω είμαι πιο δυναμική απ’ ότι στην προσωπική μου ζωή. Στη προσωπική μου ζωή δεν είμαι δυναμική καθόλου. Είμαι 25 χρόνια ηθοποιός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όσο δύσκολη και αν είναι αυτή η δουλειά – είναι πολύ δύσκολη και ανασφαλής – νιώθω ευγνώμων που κάνω κάτι που το ήθελα και μπορώ και ζω από αυτό.

Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια αλλά έλεγα ότι δε θα κάνω. Δε το φανταζόμουν λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω αν είμαι αγαπητή. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι είσαι. Έχω μόνο Instagram, έχω κλείσει και το facebook και το twitter. Με είχε επηρεάσει πάρα πολύ και είχα πιεστεί πάρα πολύ χωρίς να το σκέφτομαι  εγώ η ίδια, με κάνανε να το σκέφτομαι, όταν γέννησα μετά για το αν έχασα τα κιλά. Ή ανέβαζα καμιά φωτογραφία και μου γράφανε, «α, η κοιλιά σου φαίνεται λίγο φουσκωμένη, περιμένετε το δεύτερο;» κάτι τέτοια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τσάβαλου και συνέχισε λέγοντας,

«Σταμάτησα να διαβάζω και κάνω και μπλοκ. Τώρα δε μου στέλνουν τόσο. Δεν έχει γραφτεί κάτι πολύ ακραίο. Μια φορά σε μια εκπομπή είχαν πει ότι έκανα προσπάθεια για να κάνω παιδί με εξωσωματική που δεν ισχύει, έμεινα έγκυος φυσιολογικά απλά γέννησα με καισαρική. Σε μια εκπομπή το είχαν πει».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή με τον ερχομό της κόρης της η Κατερίνα Τσάβαλου είπε:  «Η ζωή με το παιδί είναι τρέλα, είναι δύσκολη καμιά φορά αλλά τρέλα. Κρίνεσαι κάθε μέρα, σκέφτομαι αν είμαι καλή μάνα. Δεν είναι όλα ρόδινα».

Διαβάστε επίσης