Σταματίνα Τσιμτσιλή – Παίρνει θέση στην κόντρα Μαλέσκου – Χαλκιά: «Παραήταν εύθικτη, έχασε όποιο δίκιο μπορεί να είχε»

Την κόντρα μεταξύ του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπή της «Happy Day»

Να υπενθυμήσουμε πως ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It», μόνο που η τηλεοπτική συνάντηση με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έγινε κάτω από τεταμένο κλίμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Χαλκιάς άρχισε να αντιδρά με τις ερωτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και με τον τρόπο τον οποίο διαχειρίζεται έναν καλεσμένο της.

«Δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ. Που βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει το κοντρόλ και ο αρχισυντάκτης. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Παίζει να ήταν η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην ελληνική τηλεόραση. Δεν καταλάβαινες τις ερωτήσεις και ο άνθρωπος προσπαθούσε να απαντήσει σε κάτι που δεν έβγαζε νόημα. Εδώ βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου…» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Ίσως έπρεπε να μην έχει την τελευταία κουβέντα. Δεν ήταν θέμα απειρίας. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Μπορεί να συμβεί σε όλους Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή».

Διαβάστε επίσης