Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Θα είμαι στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου και στα κορίτσια που μίλησαν”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε ότι θα δώσει το «παρών» στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη που έχει οριστεί στις 18 Μαρτίου.

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας και κυρίως για όλα τα κορίτσια που έχουν όλες αυτές τις άσχημες εμπειρίες, αλλά και για εμάς που οφείλουμε και θα είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε. Φυσικά και θα είμαι εκεί, κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου πρώτα και μετά σε όλες αυτές τις ψυχές που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την εμπειρία τους και σε όλα αυτά τα κορίτσια που ακόμα δεν το έχουν βρει.

Η τιμωρία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι τιμωρός. Εγώ βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και που γνώριζα. Από εδώ και πέρα θέλω να είναι ένα έναυσμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να κάνουν αυτή την κίνηση», δήλωσε η ηθοποιός στο Love It.

Διαβάστε επίσης