Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλάει για την κακοποιήση που δέχτηκε ως ηθοποιός – Έφευγα μαύρη από το θέατρο

Στον απόηχο του ελληνικού #MeToo η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε παλιότερα στο θέατρο και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Μου αποσπούσε την προσοχή συνέχεια. Ήμουν πιο μικρή τότε και νιώθεις ότι κάποια πράγματα είναι φυσιολογικά κι ότι έτσι είναι στον χώρο μας, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις υποστεί αυτό το bullying, αυτή την ψυχολογική πίεση πάνω στη σκηνή την ώρα που εσύ ως ηθοποιός ερμηνεύεις κι είσαι εκτεθειμένος, να υπάρχει ένας άνθρωπος που μπαίνει μέσα στην ψυχή σου και προσπαθεί να σε αποσυντονίσει, να σε στεναχωρήσει, να σε πληγώσει», είπε αρχικά. 

«Εγώ έφευγα μαύρη από το θέατρο. Έκλαιγα. Το αντιμετώπισα μόνη μου, το διαχειρίστηκα. Έμεινα στη δουλειά. Έδωσα αρκετές ευκαιρίες για να δω αν αυτό ήταν όντως τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Όταν κατάλαβα ότι γίνεται επί τούτου… Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Μπορεί να περνούσε μια φάση ο άνθρωπος εκείνη την περίοδο. Ένιωθε ανταγωνισμό με εμένα παρόλο που ήταν άντρας; Δεν ξέρω…», συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Διαβάστε επίσης