Βάσω Λασκαράκη – Αθηνά Οικονομάκου: Η ιστορία της φιλίας τους και οι “πικρές” στιγμές

Στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστόπουλου “Mega Stories” βρέθηκαν καλεσμένες χθες βράδυ, η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη.

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τη φιλία τους που μετρά αρκετά χρόνια.

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Περισσότερο έχουμε γελάσει. Έχουμε γελάσει σε πολύ δύσκολες στιγμές», είπε η Βάσω Λασκαράκη μεταξύ άλλων και άρχισε να δακρύζει.

«Κλαίμε αλλά τις περισσότερες φορές κλαίμε από τα γέλια. Δεν είμαστε σκληρές, είμαστε ειλικρινείς η μία με την άλλη χωρίς φόβο. Αυτό είναι που κρατά την σχέση μας τόσο ουσιαστική και αληθινή», συμπλήρωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ακόμη, η Βάσω Λασκαράκη πρόσθεσε: «Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει».

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

Διαβάστε επίσης