Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O πατέρα της, της ζητά να του πληρώσει τα δικαστικά έξοδα

Μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να κέρδισε τη δική και να κατάφερε να απαλλαγεί από την επί 13 χρόνια νομική κηδεμονία του πατέρα της Τζέιμς, αλλά οι συγκρούσεις δεν έχουν τέλος.

Στον απόηχο των εορτασμών της pop star για την ελευθερία της κι έπειτα από δηλώσεις πως δεν θέλει καμιά επαφή με την οικογένειά της, όλα δείχνουν πως οι οικονομικές εκκρεμότητές τους παραμένουν. Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανήλθε και ζητά να του πληρώσει τα δικαστικά έξοδά του.

Σύμφωνα με την Page Six, ο Τζέιμς Σπίαρς απαιτεί από την κόρη του να τακτοποιήσει εκείνη τα δικαστικά του έξοδα, αφού τον οδήγησε σε «οικονομικές σπατάλες» στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την νομική κηδεμονία του. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και υπέβαλλε ένα νέο αίτημα, όπου ζητά από την εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία της κόρης του, να αναλάβει τη διευθέτηση και των δικών του νομικών υποχρεώσεων, οι οποίες ανέρχονται στα 2 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει το επίσημο έγγραφο, ο Τζέιμς Σπίαρς ζήτησε την «επιβεβαίωση, εξουσιοδότηση και κατεύθυνση» του Δικαστηρίου, προκειμένου να υποχρεώσει την κόρη του να αποπληρώσει τα νομικά του έξοδά, καθώς εκείνη τον οδήγησε σε αυτά τα έξοδα με τις πράξεις της.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Τζέιμς Σπίαρς για πολλά χρόνια ζούσε με τα χρήματα της κόρης του, όπως αναφέρει ο νέος νομικός της συμβουλός έχει καταχραστεί μεγάλα χρηματικά ποσά και τώρα ψάχνει τρόπο να βγάλει κάτι ακόμη από αυτήν την υπόθεση.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν αυτή η προσπάθειά του θα έχει αποτέλεσμα, καθώς δεν υπάρχει καμία νομική ισχύς σε όσα αναφέρει. Έτσι, είναι στο χέρι πια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αν θέλει να τον διευκολύνει τον πατέρα της οικονομικά σε μια τέτοια στιγμή.

Διαβάστε επίσης