Μιμή Ντενίση: Απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν έξαλλη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4 και συζητήθηκε πολύ λόγω του… κακού κλίματος και τον εκνευρισμό που φάνηκε να έχει με τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Μιμή Ντενίση προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

“Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλα, και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους”, τονίζει στην ανάρτηση της.

Και συνεχίζει: “Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω», ξεκαθάρισε η ηθοποιός. «Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα», επεσήμανε ακόμη. «Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νάνσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή”, κατέληξε στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε επίσης