GNTM 4: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας το GNTM 4, μέσα από έναν φαντασμαγορικό τελικό με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.

Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και υποδέχθηκε ζωντανά τη λαμπερή κριτική επιτροπή αλλά και όλα τα μοντέλα του τέταρτου κύκλου, ανακοινώνοντας live τόσο την τελευταία βαθμολογία των κριτών όσο και το αποτέλεσμα από τις ψήφους του κοινού, οι οποίες προστέθηκαν στην τελική βαθμολογία και ανέδειξαν την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τη μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του reality στο Star.

Από την τελευταία βαθμολογία των κριτών η Κυβέλη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 151 βαθμούς, ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 146 βαθμούς και τέλος, η Όλγα με 144 βαθμούς.

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου  κατάφερε  να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι μάλιστα, της έδωσαν τον ρόλο της «κακιάς» του φετινού κύκλου, με την ίδια να γίνεται παράλληλα πρωταγωνίστρια στο twitter.

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM 4

Οι 17 υποψήφιοι που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό επέστρεψαν στο show και πλασίωσαν τους παίκτες στις εντυπωσιακές πασαρέλες τους, ενώ μια παλιά γνώριμη του reality, η Βίκυ Κουλιανού ήταν εκεί για να εμψυχώνει τους τρεις φιναλίστ.

Διαβάστε επίσης