Λάουρα Νάργες: Είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου – Υπήρξαν μήνες που έπρεπε να τους βγάλω με 1 ευρώ την ημέρα

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο η Λάουρα Νάργες, οπου μίλησε για την αποχώρησή της από το “The Voice” λίγο πριν την πρεμιέρα, για την αντικατάσταση της το 2019 από τη Χριστίνα Μπόμπα αλλα και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Για την ανατροπή της τελευταίας στιγμής και την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι θα είναι στα backstage του “The Voice” ανέφερε:

“Κι εγώ αυτό γνώριζα. Ωστόσο λίγο πριν από την επικύρωση της συμφωνίας αναγνώρισα μέσα από συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ότι επαγγελματικά θα ήταν σωστό για μένα να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ήθελα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Είδα ότι υπήρχε ένα ταβάνι που λεγόταν “backstage του Voice”. Εγώ ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα ότι στην παρούσα φάση δεν υπήρχε κάποια δυνατότητα εξέλιξης, αποφάσισα -χωρίς να έχω κάτι άλλο στα χέρια μου- να αποχωρήσω. Ήταν δική μου απόφαση. Εννοείται ότι τους ανθρώπους της Acun Medya τους εκτιμώ πολύ γιατί μας συνδέει και το Survivor”.

Για το γεγονός ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη το 2019 όταν της ανακοινώθηκε η αντικατάστασή της από τη Χριστίνα Μπόμπα εκμυστηρεύτηκε:

 “Ναι, έχει συμβεί αυτό. Αλλά το ότι επέστρεψα νομίζω πως δείχνει ότι δεν κράτησα κακία σε κανέναν. Η δουλειά είναι δουλειά. Με τους ανθρώπους της ίδιας παραγωγής συνεργάστηκα και πέρυσι, ύστερα από μια συζήτηση που κάναμε και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα. Σίγουρα επαγγελματικά είναι σκληρό να χάνεις ξαφνικά τη δουλειά σου, στην οποία έχεις επενδύσει και πιθανότατα να έχεις απορρίψει και άλλες προτάσεις για να είσαι εκεί. Και είναι κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν να συμβεί. Αλλά ακόμα και αυτό ήταν ένα γερό μάθημα για εμένα και με έκανε να επανεξετάσω τη σχέση μου με την τηλεόραση”.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε και για την περίοδο που ζούσε με ένα ευρώ την ημέρα.

«Για εμένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν πριν από έξι χρόνια λίγο πριν μπω στο Survivor. Αυτή η περίοδος ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Δεν κοιμόμουν σε καλύβα, αλλά κινδύνευσα να με πετάξουν έξω από το σπίτι μου επειδή δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο», παραδέχτηκε

Διαβάστε επίσης