Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το καυτό δίδυμο του J2US μας ταξίδεψε στο Broadway

«Φωτιά» στη σκηνή του J2US με τις sexy εμφανίσεις τους και τις μπότες τους έβαλαν η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι τραγούδησε «These Boots Are Made for Walkin» και οι κριτές το ευχαριστήθηκαν, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης τις αποθέωσε με ό,τι χαρακτηρισμούς βρήκε.

«Εξαιρετικό θέαμα. Υπέροχο. Το τραγούδι έχει μια αδιαφορία, ένα σνομπάρισμα, εδώ δώσατε μια άλλη διάσταση, πιο χορευτικό. Είχα την αίσθηση ότι όλο αυτό που κάνατε το κάνατε στον αέρα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Βρίσκεστε πιο κοντά στη νίκη. Είστε εξαιρετικές, κάθε βδομάδα περιμένω να δω τι θα κάνετε. Αλεξάνδρα χαίρομαι πολύ για εσένα, αλλά και για εσένα Κατερίνα», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Είναι από τα ζευγάρια που κάνουν διαφοροποιήσεις. Μετράει αυτό για εμένα. Κάθε φορά που βγαίνουν με εκπλήσσουν. Έχετε ταλέντο και ψυχή, δεν προβληματίζομαι ποτέ για τον βαθμό σας», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το δυνατό σας σημείο είναι ότι μπορείτε να μεταλλάσσεστε. Αυτές οι μπότες να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να σε ποδοπατήσουν», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε επίσης