Aλεκ Μπάλντουιν: Ενταλμα έρευνας για το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού

Ένταλμα για το τηλέφωνο του Άλεκ Μπάλντουιν εξέδωσαν οι αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για τον θανατηφόρο δυστύχημα στο σετ της ταινίας Rust, τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, το ένταλμα για την έρευνα και η συνοδευτική ένορκη κατάθεση υποβλήθηκαν στο δικαστήριο της κομητείας Σάντα Φε χθες, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου εισαγγελέας στο Νέο Μεξικό που επιβλέπει την έρευνα, δήλωσε πως ορισμένα από τα άτομα που χειρίστηκαν όπλα στο σετ της ταινίας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

Χαλίνα Χάτσινς Σβετνόι

Οι ερευνητές ζήτησαν πρόσβαση στο iPhone του Μπάλντουιν για να εξετάσουν τα μηνύματα, τα email και τις επικοινωνίες του, σύμφωνα με το επτασέλιδο έγγραφο.

«Μπορεί να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία στο τηλέφωνο, λόγω των ατόμων που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια και ή μετά τη διάπραξη του εγκλήματος ή των εγκλημάτων», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

«Υπήρχαν πολλά email και μηνύματα που στάλθηκαν και ελήφθησαν σχετικά με την παραγωγή της ταινίας Rust κατά τη διάρκεια των καταθέσεων», ανέφερε το έγγραφο.

Υπενθυμίζεται ότι η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε όταν την πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλγουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Ο Μπάλντουιν μίλησε πριν από λίγες ημέρες στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, στην πρώτη του on camera συνέντευξη μετά το δυστύχημα και αρνήθηκε την ευθύνη, καθώς όπως είπε, δεν τράβηξε αυτός τη σκανδάλη.

ΠΗΓΗ: Guardian

Διαβάστε επίσης