The Bachelor: Η αποχώρησή της Ιζαμπέλα και οι αναρτήσεις στο instagram

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την στιγμή που ο Αλέξης Παππάς θα ανακοινώσει τη νικήτρια του φετινού Bachelor. Της κοπέλας δηλαδή, που θα «κλέψει» την καρδιά του και θα συνεχίζουν τη σχέση τους και εκτός ριάλιτι.

Χθες βράδυ, ςε μία από τις πιο σημαντικές «Τελετές των Ρόδων», ο Bachelor πήρε με αρκετή δυσκολία την απόφασή του κι ανακοίνωσε ότι αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα. 

Η ίδια φεύγοντας είπε: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω. Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου».

Στο πρώτο της μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή της, η Ιζαμπέλα απευθυνόμενη στον Αλέξη Παππά έγραψε:

«Σε λάτρευα πριν σε γνωρίσω… και τώρα που σε γνώρισα σε λατρεύω ακόμα πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Κι ας έκανες τη λάθος επιλογή».

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 266177709_623120112219281_2900514747324284081_n.jpg

Στη συνέχεια η Ιζαμπέλα έστειλε το δικό της μήνυμα τόσο για τη Γιώτα, όσο και για την Άννα που συνεχίζουν στο «The Bachelor».

Διαβάστε επίσης