Μπίλι Άιλις: «Έβλεπα πορνό από 11 ετών. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»

Η 20χρονη τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις με τους 97.7 εκ. ακολουθους στο Instagram, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς σε συνέντευξή της στο «The Howard Stern Show» αποκαλύπτοντας πως έβλεπε πορνό από 11 ετών.

Σχολιάζοντας το τραγούδι της «Male fantasy» που περιλαμβάνει ένα στίχο για το πορνό, η Έιλις μίλησε ανοικτά για το θέμα.

«Ως γυναίκα, πιστεύω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Δεν καταλάβαινα γιατί είναι κάτι κακό. Νόμιζα ότι έτσι μαθαίνεις πώς γίνεται το σεξ. Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό».

Μάλιστα η ίδια πίστευε, όπως άλλωστε πολλοί νέοι, πως έτσι θα μάθει για το σεξ. «Τις πρώτες φορές που έκανα, ξέρεις, σεξ δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν ωραία. Γιατί πίστευα πως έτσι υποτίθεται πρέπει να γίνεται» εξήγησε. Ομολόγησε δε πως έβλεπε εφιάλτες έχοντας εκτεθεί σε εικόνες βίας που περιέχουν τέτοιου είδους ταινίες. «Είμαι τόσο θυμωμένη που το πορνό τόσο αγαπητό στο κοινό και είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου που πίστεψα ότι είναι οκ όλο αυτό» είπε στον Stern.

Διαβάστε επίσης