Η Κιμ Καρντάσιαν: Κατάφερε και πέρασε τις εξετάσεις στη νομική

Η Κιμ Καρντάσιαν, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερε να περάσει τις “μικρές” εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνιας, το πρώτο βήμα για να υλοποιήσει το όνειρό της, να γίνει δικηγόρος.

Η πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να γίνει δικηγόρος.

«Ω Θεέ μου, πέρασα τη μικρή εξέταση» (baby bar), ανακοίνωσε η ίδια μέσω του Twitter. Οι εξετάσεις αυτές, γνωστές και ως «εξετάσεις του πρώτου έτους» είναι υποχρεωτικές για τους υποψηφίους που δεν έχουν πτυχίο Νομικής.

Ενώ στο instagram, έγραψε:

«Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και είμαι υπερήφανη για τη γυναίκα που βλέπω στην αντανάκλαση. Για όποιον δεν γνωρίζει το ταξίδι μου στη νομική, δεν ήταν εύκολο. Κορυφαίοι δικηγόροι μου είπαν πως είναι ένα αδύνατο ταξίδι και πολύ πιο δύσκολο από μια παραδοσιακή σχολή Νομικής αλλά ήταν η μόνη μου οδός για να πετύχω τον στόχο μου», τόνισε η Kim ενώ ευχαρίστησε παράλληλα όσους την βοήθησαν στη διαδικασία αυτή, την οποία πρέπει να περάσει ξανά, μιας και στην Καλιφόρνια απαιτούνται δύο baby bar exams επιτυχημένα για να μπορέσει να προχωρήσει ως ασκούμενη πια δικηγόρος.

«Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος και μάλλον σοκαρισμένος που θα ήξερε πως αυτό θα ήταν το μονοπάτι μου και θα ήταν ο καλύτερος φίλος για να διαβάζω μαζί του», τόνισε η Kim στέλνοντας παράλληλα ένα θετικό μήνυμα σε όσους παλεύουν και δεν τα παρατάνε:

«Το τελικό μήνυμα είναι να μην τα παρατάμε ακόμα κι όταν όλα κρίνονται από μια λεπτή κλωστή, μπορείς να τα καταφέρεις. Βάλε το μυαλό σου να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση γιατί θα είναι τόσο ωραίαααααααα όταν βρεθείς στην άλλη άκρη».

Διαβάστε επίσης